Urfa'da eğitime siyaset karıştı iddiası

Şanlıurfa’da bulunan Şerif Özden Başarı İlk ve Ortaokulunda okuyan öğrenci velileri eylem yaptı.

Şanlıurfa’da bulunan Şerif Özden Başarı İlk ve Ortaokulunda okuyan öğrenci velileri eylem yaptı. Başarı İlkokulunun orta okul yapılmasına tepki gösteren veliler değişimin siyasi düzenlemenin sonucu olduğunu iddia etti.

Karaköprü çevik kuvvet yanında bulunan Şerif Özden Başarı İlk ve Orta okulu öğrencilerinin velileri çocuklarının başka bir okula gönderileceği nedeni ile okul bahçesinde toplandı.

Velilerin yaptığı eyleme öğrencilerde katıldı.

Geçtiğimiz günlerde okul bahçesinde eylem yapan veliler öğrencilerini dersten çıkarmıştı. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğüne giden veliler, İl Milli Eğitim müdürü ile görüştü. Ancak aradan geçen süreye rağmen hiçbir gelişme kaydedilmediğini gerekçe gösteren veliler bugün okul bahçesinde toplandı. Okul bahçesinde yapılan kısa bir açıklamanın ardından Veliler Şanlıurfa Valiliğine gitti. Okulda önlem alan güvenlik güçleri ile bir süre konuşan veliler amaçlarının taşkınlık çıkarmak olmadığını kendi aralarından seçecekleri temsilcilerin Vali Yardımcısı ile görüşeceğinin altını çizdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: