Urfa'da gazeteciler sitesi ihaleye çıktı

2009 yılında Şanlıurfa'daki Gazeteciler Derneklerinin ortaklaşa yaptığı çalışmayla 241 dairenin 229'u Orman Bölge Müdürlüğü civarında yapılacak.

2009 yılında Şanlıurfa'daki Gazeteciler Derneklerinin ortaklaşa yaptığı çalışmayla 241 dairenin 229'u Orman Bölge Müdürlüğü civarında yapılacak. Diğer 12 kişi ise Maşuk'ta yapılan TOKİ inşaatından dairelerini alacak. Bununla ilgili sözleşmeler Gazeteci Dernekleri tarafından imzalanarak TOKİ'ye gönderildi.

TOKİ daha önce Karaköprü'nün başka bir bölgesinde yapacağı sitede arazinin özel bir firmaya satıldığı gerekçesiyle arsa bulunamadığından süreç uzamıştı.

TOKİ'nin web sitesinde yayınlanan ihale ilanında Haziran ayı sonunda başlayacak inşaatın 2 yılda bitirilmesi hedefleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: