Urfa’da Otobüsler Sar-Yeşil…

Şanlıurfaspor’a taraftar ve BELSAN desteği. ‘Bu Sene O Sene’ diyen taraftarlar otobüsleri ceylanların posterleriyle süsledi.

İşte takım amigosu Ahmet’in Urfalılar’a çağrısı,

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Ekipleri’nden Lider Şanlıurfaspor’a taraftarlardan destek gelmeye devam ediyor. Cumartesi günü saat 14:30’da oynanacak Bugsaşspor maçına yönelik hazırlıklarını tamamlayan Şanlıurfaspor’a taraftar desteği her geçen gün çığ gibi artarak katlanıyor.

Takıma gönül veren Amigo Ahmet ve bir grup arkadaşı bastırdıkları posterleri BELSAN’a ait Urfakart’lı otobüslerin camlarına asmaya başladı.

Kentte bir takım bilinci ve şampiyonluk inancı oluşturmak amacıyla poster astırdıklarını belirten Amigo Ahmet, “Şanlıurfaspor’u Bank Asya yolunda desteklemek için kenti sarı yeşile boyamaya çalışıyoruz. Belediye Başkanımız ve yardımcısı Emin İzol’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca BELSAN’dan stada taraftar taşınması için 20 araç tahsis edildi. BELSAN’a da teşekkür ediyoruz. Bütün kadınları, çocukları ve gençleri destek için yarınki maça bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ardından ellerindeki 100’ü aşkın posteri ellerine alan taraftarlar diğer otobüslere de asmak için çalışmalarına devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz