Urfa'da rehine operasyonu

Şanlıurfa'nın Bamyasuyu Mahallesinde tefecilere borçlandığı ileri sürülen bir kişi karısını ve çocuklarını silahla rehin aldı

Edinilen bilgiye göre olay saat 13.30 sıralarında Bamyasuyu Mahallesi 181. sokak Güneş Apartmanında meydana geldi. İddiaya göre av bayii işleten 39 yaşındaki Fatih Dağlıoğlu bir süre önce tefecilerden borç aldı. Aldığı borçları geri ödeyemeyen Dağlıoğlu, başka tefecilerden borç aldı.

BORÇLARINI KAPATAMADI AİLESİNİ REHİN ADLI

Borçlarını kapatamayan 39 yaşındaki adam bugün karısı ve 2 çocuğunu av tüfeği ile rehin alarak havaya ateş açmaya başladı. Dağlıoğlu’nun karısı bir fırsatını bularak kocasının elinden çocuklarını alarak kaçmayı başardı. Çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Alınan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Söz konusu adrese gelen polis ekipleri mahalleyi abluka altına aldı ve giriş çıkışlara şerit çekildi.

Reklam
Reklam

EVİ ATEŞE VERDİ

Bu sırada evin içinde bulunan Fatih Dağlıoğlu evi ateşe verdi. Dağlıoğlu’nun evini ateşe verdiğini gören polis ekipleri durumu 110 itfaiye ekiplerine bildirdi. Güvenlik şeridini oluşturan polis ekipleri Özel harekat polislerinin gelmesini bekledi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına dışarıdan müdahale etti. Özel hareket polisleri ise kalkan ve zırhlı araçları ile eve yanaşarak eve operasyon düzenledi. Evin içine giren özel harekat polisleri duman nedeni ile itfaiyeden yardım istedi.

Uzun süre evin içini arayan polis ekipleri 39 yaşındaki Fatih Dağlıoğlu’nu baygın halde yerde buldu. Gazdan etkilenerek bayılan 39 yaşındaki Fatih Dağlıoğlu 112 ilk yardım ekiplerinin müdahalesinin ardından Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Dağlıoğlu’nun karısı ise kocasının tefecilerin batağına düştüğünü varını yoğunu kaybettiğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: