Urfa’da Yangın Paniği

Urfa’da Yangın Paniği

Şanlıurfa’da Ahmet Bahçıvan İş merkezi arkasında havalandırma boşluğunda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın bazı iş yerlerinde maddi hasara yol açtı…Atatürk Mahallesi 10. sokakta Ahmet Bahçıvan İş Merkezi arkasında bulunan havalandırmasında henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Havalandırmadan dumanlar yükseldiğini gören vatandaşlar durumu 110 itfaiye ekiplerine bildirdi. Alınan ihbarın ardından söz konusu adrese gelen İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Reklam
Reklam

ESNAF: HAVALANDIRMA KAPATILSIN

Yangın ihbarının ardından olay yerine gelen polis ise meraklı kalabalığı dağıttı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı. Havalandırmada çıkan yangın nedeni ile Ahmet Bahçıvan İş Merkezinde bulunan birçok iş yerini duman sardı. Duman nedeni ile dükkanlarına giremeyen esnaf ise yaşananlara tepki gösterdi. Üç ay önce bir çocuğun havalandırmaya düştüğünü ve sürekli yangın çıktığını söyleyen esnaf, Belediye’den havalandırmanın kapatılmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: