Urfa’da yol çilesi

Sıkça kazaların yaşandığı Ceylanpınar Viranşehir karayolu ilçe halkını çileden çıkardı.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yapımı yaklaşık 1 Buçuk yıldır devam eden ve son zamanlarda sıkça kazaların yaşandığı Ceylanpınar Viranşehir karayolu ilçe halkını çileden çıkardı.

ŞAFAK SAĞ’IN HABERİ

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde vatandaşları çileden çıkartan yol çalışmaları 2010 yılında başladı. 50 kilometre uzunluğunda ki Ceylanpınar Viranşehir arasından sürdürülen yol genişletme çalışmaları nedeni ile yolun büyük bir kısmı kullanılamaz hale geldi. Yol genişletme çalışmalarının da yavaş ilerlemesi bölge halkını çilden çıkardı.

Reklam
Reklam

SÜRÜCÜLERİN KORKULU RÜYASI

Ceylanpınar Viranşehir arasında sürdürülen yol genişletme çalışmaları nedeni ile 50 kilometre uzunluğundaki yolun 15 kilometresinde yol tek şeritten ilerliyor. Yapımı devam eden yolda asfalt genişliği zaman zaman 3 metreye kadar düşüyor. Bir aracın tek geçebildiği yolda Ceylanpınar’a gidiş istikametini kullanan sürücüler mucurlu ve bozuk yoldan gitmek zorunda kalıyor. Çalışmaların yapıldığından bu yana yolda çukurların çok açıldığını belirten sürücüler yetkililere seslenerek yolun bir an önce bitirilmesini istediler. Ceylanpınar Viranşehir arasında haftada beş gün gidip geldiğini anlatan sürücü yolun bozuk olması nedeni ile sürekli kazaların yaşandığını ve araçlarında da arızalar meydana geldiğini aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz