Urfa’dan milli takıma atlet

Şanlıurfa adına Milli Takım’a bir atletimiz adını yapılan seçmelerle yazdırdı.

Şanlıurfa’da bugüne kadar atletizm alanında yapılan çalışmalar meyvesini verdi ve Şanlıurfa adına Milli Takım’a bir atletimiz adını yapılan seçmelerle yazdırdı.

02-03.Şubat 2013 tarihinde İstanbul ilinde yapılan Salon Türkiye Atletizm Şampiyonasında ilimizi temsil eden Narin Sağlam 1500 m Büyük bayanlarda 4.33 lük derecesiyle Türkiye Şampiyonu olarak Şanlıurfa Adının Milli Takımda Duyulmasını sağlayacak

Aynı şampiyonada bir başka Şanlıurfa’lı Atletimiz ise 400 m mücadele de Nasır Gökçeler 50.90.lık derecesiyle Türkiye 5.si oldu.

Reklam
Reklam

Narin Sağlam 23 Şubatta İstanbul’da yapılacak Balkan Salon Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmek üzere Milli takıma alınmış böylece Büyükler kategorisinde Şanlıurfa ilk kez milli takımda temsil edilecektir.

Bu başarıdan dolayı Şanlıurfa Atletizm il temsilcisi Av. Salih YILDIZ yaptığı yazılı açıklamada “Şanlıurfa ve Atletizm adına çok mutlu olduk bu bizim başarımızın ve çabalarımızın bir göstergesidir umuyoruz ki bundan sonra Şanlıurfa ilimizden millitakıma birçok Atletler göndeririz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: