Urfalı çocuklardan düdüklü tepki

Çocuk İşçiliği İle Mücadele Günü kapsamında yürüyüşe katılan çocuklar, çalışan akranları için pankart açtı, düdük çaldı.

Şanlıurfa'da 12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği İle Mücadele Günü kapsamında düzenlenen yürüyüşe katılan çocuklar, çalışan akranları için pankart açtı, düdük çaldı.

12 Haziran Dünya Çocuk İşçiliği İle Mücadele Günü kapsamında Şanlıurfa’da bir dizi etkinlikler yapıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Şanlıurfa İl Müdürlüğü tarafından yürüyüş ve panel düzenlendi. İlk olarak Ali Şelli parkında buluşan çocuklar burada toplandılar. Daha sonra 70 çocuk ellerine aldıkları pankart ve dövizlerle yürüyüş yaptı. Yürüyüş renkli görüntülere sahne olurken pankart ve döviz açan çocuklar çocuk hakları ve çalışan çocuklar için düdük çalarak tepkilerini gösterdiler.

Reklam
Reklam

Ali Şelli Parkından Şair Nabi Konferans Salonuna kadar yürüyen çocuklara yoldan geçen araç sürücüleri de destek vererek korna çaldılar. Şair Nabi Konferans Salonuna gelen çocuklar burada Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sait Mızraklıdağ tarafından düzenlenen ‘’Çocuk işçiliğine hayır’’ adlı panele katıldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz