Urfalı Hacı Adaylarına Aşı...

Şanlıurfa’da 1600 hacı adayına menenjit ve oral polio (çocuk felci) aşıları yapıldı.

Şanlıurfa’dan kutsal topraklara hac farizasını yapmak üzere yola çıkacak olan Şanlıurfalı hacı adaylarına menenjit ve oral polio (çocuk felci) aşıları yapıldı.

Şanlıurfa Müftülüğü bitişiğinde bulunan Peygamber Cami’inde yapılan ve Şanlıurfa Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmada tüm hacı adaylarının aşılanacağı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Hacı adaylarının Arabistan'ın sıcak ikliminden dolayı menenjit ve çocuk felci hastalığına yakalanma riskinin yüksek olduğu, bu amaçla aşılama çalışmasının kaçınılmaz olduğu ifade edildi.

Reklam
Reklam

Hacı adayları hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, “Çok heyecanlıyız. Allah tüm Müslümanlara nasip etsin. Burada aşılarımız yapıldıktan sonra ilk kafile ayın 22’sinde yola çıkacak” dedi.

Aşı yaptıramayan hacı Adaylarının 13 Eylül 2012 (Perşembe) günü Saat 09.00 'da Peygamber Cami’inde aşılarını yaptırabilecekleri hatırlatıldı.

sanliurfada haci adaylarina asi www sanliurfa com

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz