Urfalı lösemililerin savaş gemisi hayali gerçek oldu

Samsun’a tedavi amaçlı gelen Lösemi hastası Urfalı iki kardeşin savaş gemisi görme hayalini Samsun Lösemili...

Samsun’a tedavi amaçlı gelen Lösemi hastası Urfalı iki kardeşin savaş gemisi görme hayalini Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) gerçekleştirdi.

Urfa'nın Siverek ilçesinin köyünden gelerek ilik nakli olan İsa ve Çetin kardeşler, tedavilerinin bitimine doğru Samsun’a gelen gemilerden Barbaros ve Gökova savaş gemilerini gezdi. Bir yıldır Samsun’da nakil ve kontroller nedeniyle konaklayan Alay ailesi, Nisan ayının sonuna doğru memleketlerine dönecek. Nakillerin tamamlanması ve sağlık açısından herhangi bir sorunları kalmayan kardeşler, yakınlarıyla birlikte savaş gemilerini gezmekten mutlu olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Samsun’da LÖSAM tarafından ağırlanan ve kendilerine her türlü yardımın sağlandığı aile, Samsun’daki misafirliklerinin son günlerinde savaş gemileri karşısında hayranlıklarını gizleyemedi. LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Öztürk, “Bunlar gibi Samsun’da bir yıl gibi uzun süre misafir ettiğimiz aileler var. Ailelerin sağlık sorunları ve çeşitli ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenirken, kendilerini şehrimizin sosyal imkânlarından yararlandırmaya da çalışıyoruz. Geçtiğimiz hafta tiyatro etkinliğinde çocuklarımızı buluştururken, bugün Samsun limanına gelen savaş gemilerini gezdirdik. Böylece onların bir nebze daha moral motivasyon açısından kendilerini üst seviyelerde olmasını istedik.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: