Urfa’nın 5 günlük havası

Şanlıurfa başta olmak üzere Güneydoğu Bölgesi’nde sıcaklıklar mevsim normallerinde seyrediyor.

Türkiye’nin kuzey kesimleri sağanak yağışın etkisi altına girerken Şanlıurfa başta olmak üzere Güneydoğu Bölgesi’nde sıcaklıklar mevsim normallerinde seyrediyor.

ÜLKEDE METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerinde Bursa, Bilecik, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Çankırı, akşam saatlerinde Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin batı kesimlerinde 4 ila 6 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Reklam
Reklam

RÜZGAR :Genellikle batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli (30-50 Km/S) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR:

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; öğle saatlerinde Bursa, Bilecik, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Çankırı, akşam saatlerinde Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

BÖLGEMİZDE HAVA DURUMU

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde havanın bugün itibariyle az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ŞANLIURFA : Az bulutlu ve açık 34 derece

BATMAN : Az bulutlu ve açık 35 derece

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık 34 derece

GAZİANTEP : Az bulutlu ve açık 32 derece

ŞANLIURFA’DA 5 GÜNÜN HAVA SICAKLIK DERECELERİ

Perşembe: az bulutlu, 20-34 derece,

Cuma : az bulutlu, 21-35 derece,

Cumartesi:az bulutlu 21-34 derece,

Reklam
Reklam

Pazar : açık güneşli, 23-36 derece,

Pazartesi : açık güneşli, 25 – 38 derece.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz