Urfa'nın gazı mı bitti

Şanlıurfa'da doğalgaz dağıtım şirketi önceden haber vermeden doğalgazı kesince Karaköprü ve esentepe soğukla baş başa kaldı.

Şanlıurfa'da doğalgaz dağıtım şirketi önceden haber vermeden doğalgazı kesince Karaköprü ve esentepe soğukla baş başa kaldı. Doğalgaz acil hattına ise ulaşılamıyor...

Şanlıurfa'da yaklaşık 5 yıldır doğalgaz dağıtım işini yürüten Urfagaz zaman zaman aksaklıkları önceden vatandaşa bildirmeden doğalgaz’ı kesti. Kesinti kaynağını da açıklamayan Urfagaz yetkilileri 187 Doğalgaz Acil hattına da cevap vermediği ileri sürüldü.

Özellikle Karaköprü beldesi ve Esentepe Mahallesi’nde üç gündür aralıklarla doğalgaz kesiliyor. kesinti yaşandığını belirten Doğalgaz aboneleri "Ne zaman 187'yi arasak kimse bakmıyor. Doğalgaz kesilmeden önce bilgi verilmesi gerekirken hiç bilgi verilmiyor. Yetkilierin bizimle ilgilenmesini istiyoruz. Kış günü soğukta oturuyoruz. Bazen Urfa’da doğal gaz mı? Bitti diye endişeleniyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Bazı vatandaşlar dünden beri kesinti yaşandığını dile getirirken doğalgaz kesintisin nedeniyle soğukta oturduklarını aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: