Urfaspor’da olağanüstü kongre

Abdulkadir Binici, yaşanan süreç ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek istediklerini söyledi.

Şanlıurfaspor tesislerinde toplanan kulüp yöneticileri basın açıklaması düzenledi. Şanlıurfaspor’un kongre kararını açıklayan yönetim Başkan vekili Abdulkadir Binici, yaşanan süreç ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek istediklerini söyledi.

Yönetim Kurulu Vedat Polat Kulüp yönetimi adına yazılı açıklama yaptı. 9 Haziran 2011 tarihinde kongre ile yönetime gelen urfaspor yönetiminin olağanüstü kongreye gitme kararı aldığını belirten Polat, yaptığı açıklamada ‘’Öncelikle Şanlıurfalıları ve Şanlıurfaspor taraftarının şunu bilmesini istiyoruz ki: Bizler hiçbir anlamda menfaatimiz veya kimselerden herhangi bir çekincemiz olmadan bu yönetime girerek Şanlıurfalı olmanın gereği olarak bugüne kadar üzerimize düşeni liyakati ile yerine getirmişizdir. Bu süreçte hiçbir kurumdan hiçbir STK dan ve ya ticaret odaları veya borsasından veya herhangi bir belediyeden bir kuruş destek veya yardım alamamışızdır.

Reklam
Reklam

‘’URFASPOR’UN GELECEĞİ İÇİN YAPTIK’’

Kongre gününden bu güne kadar yönetimdeki arkadaşlarımız kendi ceplerinde ki paralarla masraf ederek kulübü bu güne getirmişizdir. Uzun bir süredir Şanlıurfaspor üzerindeki olumsuz havayı herkes biliyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen, son 2 maçta 4 puan alaerak lider kayseri Erciyes i yenerek, bugün itibari ile 11. sırada ve 22 puanla devre sonunu getirmişizdir.

Bizim yönetim olarak bugüne kadar hareketler Şanlıurfaspor’un geleceği ve önünün açılması için yapılmıştır. Biz şahısları ve kendi şahıslarımızı urfaspor’un üzerinde tutmadığımız için bugün kongre kararı almışızdır.

‘’YENİ YÖNETİM 6-7 MİLYON LİRA GELİR SAĞLAYACAK’’

Çünkü yönetime talip olacak arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelere de yönetime girecek 21 asil üyenin 100 bin lira bağış 150 bin lira borç, yedek 21 üyenin de 50 bin lira bağış, 50 bin lira borç vereceklerini söyledikleri ve tahattüt ettikleri için ve aynı zamanda STK’lardan ve diğer bütün kurumlardan destek alacaklarını söyledikleri için kongreye gitme kararı almışızdır. Bunların hepsini toparladığınız zaman kulübümüze 3- 3 buçuk milyon civarı hibe olmak üzere toplamda 6-7 milyon civarı bir gelir kazandıracakları için kongre kararı almış bulunmaktayız. İlk günden itibaren Urfaspor’un menfaati dışında tek bir amacımız ve isteğimiz olamamıştır.’’ İfadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: