Urfaspor’da tüzük değişikliği

Dün Şehitlik çamlıkta düzenlenen olağanüstü kongrede Fethi Şimşek 398 delegenin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçildi.

Dün Şehitlik çamlıkta düzenlenen olağanüstü kongrede Fethi Şimşek 398 delegenin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçildi. Fethi Şimşek’in başkanlığa seçildiği kongre neredeyse ilklerin kongresi oldu.

Şanlıurfa’da ilk kez bir olağanüstü kongre kulüp tesisleri dışında yapılırken Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Oda Başkanları ve bürokratlar Şanlıurfaspor için birlikte hareket etti. Kongrede en önemli olay ise tüzük değişikliği oldu. Tüzükte yapılan değişiklikle sarı yeşilli ekibe gönül veren taraftarlar kulübe üye olabilecek.

Reklam
Reklam

Daha önce delege sayısına göre yüzde 10’luk bir artış kulübe üye yapılıyordu. Ancak yapılan değişikliğin ardından Şanlıurfaspor’a isteyen herkes üye olabilecek. Üye olmak isteyen herkesten üyelik ve katkı parası dışında herhangi bir ücrette talep edilmeyecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: