Ürgüp'te Polis-halk El Ele

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü özellikle hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek maksadıyla halkı bilinçlendirmek için bin adet el ilanı bastırarak vatandaşlara dağıttı.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü özellikle hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek maksadıyla halkı bilinçlendirmek için bin adet el ilanı bastırarak vatandaşlara dağıttı.

Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadelede halkın desteğine inanan polis ekiplerinin, ev, iş yeri, araçtan ve kontör hırsızlığı gibi suçların önüne geçebilmek için vatandaşların alabileceği küçük tedbirleri içeren el ilanları bastırıldığı belirtilerek, olası hırsızlık olaylarının önüne geçmek maksadıyla, halkı bilinçlendirmek için 1000 adet el ilanı bastırıp ilçenin değişik noktalarında vatandaşlara dağıtıldığı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, "Halkımızın şüpheli gördüğü araçlar ile falcı, dilenci veya seyyar satıcı gibi kamuflaj kıyafetlerle hırsızlık yapabilecek kişilerin ücretsiz 155 Polis İmdat telefonunu mutlak surette arayarak ihbar etmesi gerekmektedir. Bu doğrultuda yapılan bu çalışma kısa sürede de netice vermiştir. Aralık ayı başından itibaren geçen 15 günlük süre içerisinde vatandaşlarımızın ihbarı sayesinde hırsızlık yapan ve yapmak için kapıları kurcalayan 4'ü bayan 5 kişi emniyet kuvvetlerince yakalanıp çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanmışlardır" denildi.

Daha çok vatandaşa ulaşıp bu yolla halkın desteğini almak için Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin, esnaflara el ilanı dağıtmak suretiyle bilgilendirme çalışmalarına devam ettiği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: