Urla, 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı Kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 93. yıldönümü Urla ilçesinde coşkuyla...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 93. yıldönümü Urla ilçesinde coşkuyla kutlandı.

Bayram kutlamaları Urla Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ve ardından saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, 80. Yıl Gazi İlk ve Orta Okulu’nda devam etti. Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören sonrası Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Urla Şubesi önderliğinde, törene katılanlar ulusal egemenlik yürüyüşü yaparak, kutlamaların gerçekleştirildiği 80. Yıl Gazi İlk ve Ortaokulu’na marşlar eşliğinde geldi.

Reklam
Reklam

80. Yıl Gazi İlk ve Ortaokulu’ndaki tören İlçe Milli Eğitim Müdürü Erol Uysal’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı.

Yunus Emre Girgin adlı öğrencinin yönetiminde öğrenci andının okunmasının ardından, kutlamalar şiirlerin okunması ve gösterilerle devam etti. 80. Yıl İlk ve Orta Okulu öğrencilerinden oluşan koronun seslendirdiği şarkıların ardından tören, ilçe genelinde düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: