Urla Bağbozumu Şenlikleri Sürüyor

Urla'da devam eden Bağbozumu Şenlikleri'nin beşinci gününde, Atatürk Kültür Merkezi'nde, Urla Belediye Başkanı M. Selçuk...

Urla'da devam eden Bağbozumu Şenlikleri'nin beşinci gününde, Atatürk Kültür Merkezi'nde, Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve Urla eski Belediye Başkanı Hasan Tümerk’in oğlu Algan Tümerk açtığı Urla Fotoğrafları sergisi beğeni topladı.

Serginin açılışını gerçekleştiren Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, "Urla’da 2 bin 600 yıllık bir geçmişe sahip olan ve üzüme balın zeytine yağın düştüğü gün olarak kabul edilen Bağbozumu Şenlikleri bu yıl 9-14 Ağustos 2012 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 14 Ağustos Salı günü Malgaca Pazarı’nda yapılacak ürün yarışmasıyla sona erecek. Tüm halkımızı yarın Ürün yarışlarına bekliyorum”dedi.

Reklam
Reklam

Karadeniz ezgilerinden oluşan bir konserin de gerçekleştiği gecede, sanatçı Fide Köksal da seslendirdiği Türkçe ve Rumca parçalarla Urlalıları müziğe doyurdu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: