Urla Çocuk Evleri Dolu Dolu Bir Hafta Geçirdi

Urla Çocuk Evleri Koordinatörlüğü ve Urla Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği, korunmaya muhtaç çocukların, hayatın içindeki...

Urla Çocuk Evleri Koordinatörlüğü ve Urla Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği, korunmaya muhtaç çocukların, hayatın içindeki varlıklarını hissetmeleri ve hissettirmeleri yolundaki çalışmalarına hızla devam ediyor.

Kutlu doğum haftası ve umre dönüşü münasebetiyle Urla İlçe Müftüsü Ali Ünlü çocuklar tarafından makamında ziyaret edildi. Aynı gün diğer çocuk evlerini ziyarete giden Ali Ünlü ve Koordinatör Salih Aydın, çocuklara hediyelerini dağıtarak gönüllerini aldılar.

İzmir iline yeni atanan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım’ın çocuk evlerini ve irtibat bürosunu ziyareti ile moral bulan Koordinatörlük ekibi yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Zafer Yıldırım’a bilgi verdi.

Reklam
Reklam

23 Nisan ziyaretleri kapsamında Urla’da çeşitli ziyaretler yapan AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, Urla Çocuk Evlerini ziyaret etmeyi ihmal etmedi. AK Parti İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, Koordinatör Salih Aydın ve beraberindeki heyetle çocukları ziyaret eden, onlarla hoş sohbetlere giren Rıfat Sait çocuk evleri hakkında genel bilgiler alarak ziyaretini sonlandırdı.

Urla Çocuk Evleri Koordinatörü ve Urla Korunmaya Muhtaç Çocuklar Derneği Başkanı Salih Aydın okullardaki öğrencilerini etkinlik esnasında ziyaret ederek onlara moral verdi. “Çocukları, kendilerine teslim emanetler” olarak nitelendiren Salih Aydın, devletin bir görevlisi ve bir insan olarak çocuklara sahip çıkmaya çalıştıklarını ve onları hayata hazırlamaya devam ettiklerini, kendisinin ve ekibinin her türlü olumlu ve olumsuz şartlar dahilinde ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: