Urla İlçe Emniyet Müdürlüğüne Yeni Atama

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde üst rütbeye yükselen müdürlerin görev yerleri, iç atamalarla değişti. İl dışı...

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde üst rütbeye yükselen müdürlerin görev yerleri, iç atamalarla değişti. İl dışı tayinlerden ve terfilerden dolayı boşalan makamlara, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay tarafından hazırlanarak İzmir Valisi Mustafa Toprak'ın onayladığı yeni isimler getirildi. Yeni görevlendirmelerle birçok ilçe ve şube müdürüyle birlikte 19 emniyet müdür yardımcısının sorumluk alanları değişti.

Bu atamalara göre Urla İlçe Emniyet Müdürü Fatih Ulukaya’nın yerine, Urla Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Becel atandı. İlçe Emniyet Müdürü Fatih Ulukaya’nın ise Ardahan’a atandığı öğrenildi. Atamalarla 13 ilçe emniyet müdürünün yanı sıra bazı şube müdürlerinin yerleri de değişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: