Urla Kızılay Şubesi Yeni Evleneceklere Kınalık Yardımı Yapıyor

Türk kızılayı Urla Şube Başkanlığı kadın kolları çalışmalarına yaz kış demeden devam ediyor. Şube Kadın...

Türk kızılayı Urla Şube Başkanlığı kadın kolları çalışmalarına yaz kış demeden devam ediyor. Şube Kadın Kolları şimdi kınalıklar hazırlayıp gençleri evlilik öncesinde sevindiriyor.

Çalışmalarını yardımseverlerin destekleriyle gerçekleştirilen Türk Kızılayı Urla Şubesi,zaman zaman düzenlenen özel etkinliklerle katılanlardan yardım alarak çeşitli hediyelikler hazırlıyor. Urla Kızılay Şubesinin bu çalışmaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Urla Kızılay Şube Başkanı Nurgül Saltık, “ Urla Halkı bize her konuda destek veriyor. Mutat kan bağışı günlerimizde kan vermekten bıkmadan bağışlarına devam ediyorlar. Giyecek ve gıda yardımlarıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamız açısından bize destek oluyorlar. Urla Şubemizden her türlü desteklerini esirgemeyen urla halkına minnet ve teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz