Urla Sahilleri İzmirlilerin Akınına Uğradı

Yaz sıcakları nedeniyle İzmirliler sahillere ve su parklarına akın etti. Urla sahillerinda gözlemlenen dolululk oranının...

Yaz sıcakları nedeniyle İzmirliler sahillere ve su parklarına akın etti. Urla sahillerinda gözlemlenen dolululk oranının kıyının merkezi güzergahlara yakın olmasından kaynaklandığı öğrenildi.

Termometreler gölgede hava sıcaklığını 36 derece olarak gösterirken nem oranı da kendisini yüzde 75 oranında hissettirdi.

İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri sıcaklıkların korkulanın aksine mevsim normallerinin üzerinde seyretmediğini, yüksek nem oranıyla birlikte hissedilen sıcaklıkta bir artışın söz konusu olduğunu duyurdu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: