Urla Sahilleri Makinalarla Temizleniyor

Urla Belediyesi, sahillerin daha temiz kalması amacıyla kum eleme ve temizleme makinesi aldı. Kumsalı 15...

Urla Belediyesi, sahillerin daha temiz kalması amacıyla kum eleme ve temizleme makinesi aldı. Kumsalı 15 santimetre derinliğe kadar temizleyebilme kapasitesine sahip olan makine ile sahiller bu yaza hazır hale getirilecek.

Sahillerde istenmeyen sigara izmariti, gazoz kapakları, cam kırıkları, deniz otları, dal parçaları, taş gibi maddelerin kumdan ayıklanması ve temizlenmesi amacıyla alınan temizle ve eleme makinesi ile Urla sahilleri bu yaz konuklarını tertemiz kumsallarda ağırlayacak.

Havaların ısınmasıyla birlikte sahil temizliklerine hız veren Urla Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, üç tarafı denilerle çevrili olan Urla’da sahillerdeki çalışmaları arttırdı. Alınan sahil temizleme ve eleme makinesi ile tüm sahillerin temizliğini yapacak olan ekipler, bunun yanı sıra rutin temizleme çalışmalarını sürdürüyor. İzmir’e yakınlığı ile günübirlikçilerin tek adresi olan Urla’ya gelecek olan misafirlere iyi ve temiz bir hizmet sunabilmenin çabası içinde olduklarını ifade eden yetkililer, vatandaşlardan da çevrelerini temiz tutarak kendilerine yardımcı olmalarını bekliyorlar.

Reklam
Reklam

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, "Sahillerimizin daha temiz, daha bakımlı görünmesi, vatandaşımızın daha memnun kalması için modern bir temizleme aracı aldık. Kumdaki çöpleri topluyor. Bundan sonra Urla sahillerinde çöp sorunu kalmayacağına inanıyorum. Masmavi denizi ve sahilleri ile İzmirlilerin de tercih ettiği Urlamızdaki sahilleri vatandaşlarımıza yakışır bir şekilde düzenlemeye başladık. Yaza tertemiz sahillerimizle konuklarımızı ağırlamaya hazırlanıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: