Urla'da depremzede Vanlı ikiz kardeşler askere uğurlandı

İZMİR (A.A) - İzmir'in Urla ilçesinde bulunan TCDD'ye ait eğitim ve dinlenme tesislerine yerleştirilen Vanlı depremzedelerden askerlik çağına gelen ikiz

İZMİR (A.A) - İzmir'in Urla ilçesinde bulunan TCDD'ye ait eğitim ve dinlenme tesislerine yerleştirilen Vanlı depremzedelerden askerlik çağına gelen ikiz kardeşler için geleneksel askere uğurlama töreni düzenlendi.

Van'da yaşanan deprem felaketinin ardından aileleriyle birlikte TCDD Urla Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'ne yerleştirilen ikiz kardeşler Halil ve İbrahim Ortasaçoğlu, tesis yetkilileri ve Kızılay Urla Şubesi'nce düzenlenen geleneksel eğlenceyle askere uğurlandı.

Askere gidecek gençlerin ellerine kına yakılan eğlencecede, davul zurna eşliğinde halaylar çekildi.

Reklam
Reklam

Vatani görevlerini yerine getirmek için büyük bir heyecan duyduklarını dile getiren Halil ve İbrahim Ortasaçoğlu kardeşler, "Her vatan evladı bu kutsal vazifeyi yerine getiriyor. Biz de bu kutsal görevi yerine getireceğimiz için gururluyuz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: