Urla'da "güvenli Internet" Semineri

İZMİR (A.A) - Urla'da, Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve İzmir Valiliği organizasyonunda "Güvenli internet kullanımı ve bilişim suçları

İZMİR (A.A) - Urla'da, Milli Eğitim Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve İzmir Valiliği organizasyonunda "Güvenli internet kullanımı ve bilişim suçları hakkında farkındalık yaratma" semineri düzenlendi.

Urla Hakan Çeken Kültür Merkezi'ndeki lise öğretmenlerinin takip ettiği seminerde, Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi Bilişim Teknolojileri rehber öğretmeni Fatma Nakışlı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlisi Faruk İbiş ve Cengiz Orman, internet kullanımında şifre güvenliği, sosyal ağların kullanımı, on-line bankacılık, bilgisayar bağımlılığı konularında bilgi ve örnekler verdi.

Reklam
Reklam

Seminerde, bilgisayar bağımlılığının yalnızca çocuklar için geçerli olmadığı bildirilerek "bağımlı olmayın, hayattan kopmayın" sloganıyla video gösterimi sunuldu.

Seminerin bu yıl ikinci kez düzenlendiği, geçen yıl yaklaşık 3 bin öğrenci, öğretmen ve velinin takip ettiği bildirildi.

Muhabir: Göksel Kayseri

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: