Urla'da Mumcu Ve Aksoy Için Anma Etkinliği Düzenlendi

İZMİR (A.A) - Urla ilçesinde, Uğur Mumcu ve Muammer Aksoy, düzenlenen etkinlikle anıldı.

İZMİR (A.A) - Urla ilçesinde, Uğur Mumcu ve Muammer Aksoy, düzenlenen etkinlikle anıldı.

Uğradığı bombalı saldırı sonucu yaşamını yitiren Uğur Mumcu'nun ölüm yıldönümü olan 24 Ocak ile silahlı saldırıda yaşamını yitiren Muammer Aksoy'un ölüm yıldönümü olan 31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen "Demokrasi Şehitleri Haftası" etkinlikleri kapsamında, Urla Belediyesi ile Atatürkçü Düşünce Derneği işbirliğiyle anma programı gerçekleştirildi.

Urla Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, "Demokrasi Şehitleri Sergisi" açıldı ve Urla Toprak Sahne Oyuncuları Uğur Mumcu'nun "Sesleniş' adlı eserini sahneledi.

Reklam
Reklam

Türk Halk Müziği solisti Yolcu Bilgiç'in de türküler seslendirdiği etkinlikte, Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, DİSK Ankara Bölge Başkanı ve Genel İş Genel Sekreteri Kani Beko, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel ile tiyatrocu Utku Erişik de birer konuşma yaptı.

Muhabir: Göksel Kayseri

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: