Urla'ya Kurulması Planlanan Rüzgar Enerji Santrali

İZMİR (AA) - Urla'da, Ukuf mevkisine kurulması planlanan rüzgar enerji santraliyle ilgili yöre halkına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İZMİR - Urla'da, Ukuf mevkisine kurulması planlanan rüzgar enerji santraliyle ilgili yöre halkına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Demircili köy kahvesinde düzenlenen toplantıya, şirket yetkilileri, ÇED raporu hazırlayacak firmanın temsilcileri ile Demircili, Yağcılar ve Kuşçular köylerinin sakinleri katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Temsilcisi Kenan Ocak, toplantının ÇED raporu hazırlanması konusunda yol gösterici olacağını belirterek, sürecin henüz bitmediğini söyledi. Yöre sakinleri de projeyle ilgili eleştiri ve endişelerini dile getirdiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz