Ursalı Genç Yetenek Okan Deniz'in Yıldızı Parladı

Bursaspor'un Süper Final Avrupa Grubu ikinci maçında sahasında konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında ilk...

Bursaspor'un Süper Final Avrupa Grubu ikinci maçında sahasında konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında ilk kez ilk 11'de görev alan genç oyuncu Okan Deniz oynadığı futbolla yıldızlaştı.

Bu sezon yeşil- beyazlı forma altında 4 karşılaşmada görev alan genç yetenek ilk 11'de çıktığı ilk maçında gösterdiği performans ile büyük alkış topladı. A takım formasını ilk kez UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme mücadelesinde oynanan Gomel maçında giyen yetenekli oyuncu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından verilen şansı iyi değerlendirerek bundan sonra formayı çıkarmak istemediğinin sinyallerine verdi.

Reklam
Reklam

Bursaspor formasıyla ilk kez ilk 11'de forma şansı bulan genç oyuncu Okan Deniz, taraftarların maç içerisinde arkasında durduğunu ve kendisine itici güç olduklarını bunun da kendisi için bir özgüven oluşturduğunu söyledi. Karşılaşma öncesinde bu kadar iyi bir oyun sergileyeceğini düşünmediğini dile getiren Okan,"İyi oynayacağımı düşünüyordum ancak açıkçası bu kadarını da beklemiyordum. Taraftarımız maç içerisinde çok arkamda durdu. Onların bana desteği itici güç oldu" şeklinde konuştu. Karşılaşmanın 49.dakikasında Turgay Bahadır'a güzel bir asist yaparak büyük alkış toplayan Okan,"Bu oyuna gol yakışırdı ama böyle güzel bir asist yapmak beni daha çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: