Uruguaylı Mendez Kayserispor'da

Kayserispor, Uruguaylı futbolcu Marcelio Fabian Mendez Russo ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, Kadir Has Kulüp Tesisleri'ndeki imza töreninde yaptığı konuşmada, ligde, UEFA Kupası'nda ve Türkiye Kupası'nda mücadele eden takımda Rashad Sadigov'un ayrılmasından sonra stoper mevkiinde transfere ihtiyaç duyduklarını söyledi. Üç kulvarda mücadele ettikleri için yedek kulübesi zengin bir kulüp olmak gibi bir mecburiyet doğduğunu ifade eden Miraboğlu, Marcelio Mendez'i bu nedenle transfer ettiklerini kaydetti. Miraboğlu, bu futbolcudan çok umutlu olduklarını dile getirerek, dün de Ümit Milli Takım kadrosunda yeralan Galatasaraylı Uğur Uçar ile menajeri aracılığıyla sözleşme imzaladıklarını belirtti. Galatasaray'a Uğur'un transferinde sağladığı kolaylık için teşekkür eden Miraboğlu, transferi kapattıklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Uruguaylı oyuncu Marcelio Mendez ise Kayserispor'u tanımadığını ancak, Türk futbolunu yakından takip ettiğini belirterek, "Kayserispor'un beni seçmesi çok önemli.

Kariyerinde daha iyi bir yere geleceğime inandığım için Kayserispor'u tercih ettim. Burada başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.