Ürün’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Ramazan Bayramı’nın dini şuur ve duygunun gelişmesine, milli ve...

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Ramazan Bayramı’nın dini şuur ve duygunun gelişmesine, milli ve manevi değerlerin güçlenmesine, toplumda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının pekişmesine, yardımlaşma ve dayanışmanın tesisine, dargınlık ve kırgınlıkların giderilmesine, fakir, yetim ve kimsesizlerin gözetilmesine, vesile olduğunu belirtti.

Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Milletvekili Ürün, "Toplumsal huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın zirve yaptığı mübarek Ramazan ayını geride bırakarak toplum olarak kaynaşma günü olan mübarek Ramazan bayramına ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günlerde, toplumlar sahip oldukları değerleri hatırlayarak bir araya gelir. Kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilerler. Toplum bilincinin gelişmesine, ulusal değerlerlerin güçlenmesine, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine neden olan bayramlar, aynı zamanda coşku, sevinç, huzur ve güvenin de kaynağıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Afyonkarahisarlı hemşerilerim olmak üzere yüce milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bu güzel bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz, hem İslam alemi, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: