Uşak 6. Eğitim, Kültür, Bilim Ve Sanat Şenliği

Uşak Valisi Özdemir Çakacak "2023 hedeflerine ulaşabilmek için öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitmeliyiz" dedi.

Uşak Valisi Özdemir Çakacak "2023 hedeflerine ulaşabilmek için öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitmeliyiz" dedi.

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 6. Eğitim, Kültür, Bilim ve Sanat Şenliği'nin açılış töreninde konuşan Vali Çakacak, eğitimde başarı çıtasını yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.

Vali Çakacak, "Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşabilmesi için öğrencilerimizi en iyi şekilde eğitmek zorundayız. Eğitim olmadan hiçbir alanda ilerleme kaydetmemiz mümkün değil. Uşak olarak eğitimdeki başarımızı her geçen yıl arttırıyoruz. Bu yıl üniversite sınavlarında 81 il içerisinde 9. ve 10 sırada yer aldık. TÜBİTAK ve Bu Benim Eserim projelerinde de ülke çapında başarılar elde ettik. Öğrencilerimizin bu başarılı bizi gururlandırıyor. Hedefimiz başarı çıtamızı daha yukarılara taşımak" dedi.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut ise şenlikte birbirinden ilginç projelerin yar aldığını belirterek vatandaşların şenliğe ilgi göstermesini istedi.

Açılış konuşmalarının ardından Vali Çakacak ve protokol üyeleri şenlik alanını gezdi.

Etkinliğe, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram, daire müdürleri ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: