Uşak Belediyesi ekipleri park ve bahçelerde bakım çalışmaları yapıyor

Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ekrem Taşkestik, kent merkezindeki park ve bahçelerde bahar aylarının başlaması nedeniyle bakım çalışmaları yapıldığını

Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ekrem Taşkestik, kent merkezindeki park ve bahçelerde bahar aylarının başlaması nedeniyle bakım çalışmaları yapıldığını söyledi.

Taşkestik, gazetecilere yaptığı açıklamada, çalışmalarda çim biçme, ağaç budama ve ağaç altı açma işlemlerinin yürütüldüğünü kaydetti.

Akse Çamlığı'nda bulunan çöp kutularının yenilendiğini, çamlık içerisinde çim ekilecek yerlerin hazırlandığını söyleyen Taşkestik, "Huzurpark içerisinde her gün düzenli bir temizlik yapılıyor, zarar görmüş yürüyüş yolları tamir edildi. Barbekü ve masalarda tadilat işlemleri tamamlandı. Şehrin çeşitli noktalarında bulunan park ve refüjlerde otomatik sulama tesisatı döşeniyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz