Uşak Emniyetinden Arbede Açıklaması

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, yaşanan arbede sonucu biri polis iki kişinin yaralandığı olayla ilgili yazılı...

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, yaşanan arbede sonucu biri polis iki kişinin yaralandığı olayla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Öğle saatlerinde kent merkezinde hırsızlık zanlılarını kovalayan polis ile vatandaşlar arasında arbede çıkmış ve çıkan arbedede bir komiserin silahından çıkan kurşun bir vatandaşın başına isabet etmişti. Olaydan sonra da Uşak Devlet Hastanesi acil servis önünde polisle yaralanan vatandaşın yakınları arasında gerginlik yaşanmış, polis kalabalığı biber gazı sıkarak dağıtmıştı.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğü, yaşananlar üzerine bir açıklama yaptı. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler jandarma bölgesinde bir hırsızlık olayına karışan ve jandarma tarafından bildirilen 34 TD 0934 plakalı kamyoneti takibe başladı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 5. Çam Sokak üzerinde şahıslar araçtan inerek yaya olarak kaçmaya başladı. 5. Sokakta ikamet eden kalabalık bir grup bu sırada ekiplerimize mukavemete bulundu. Bir personelimiz kendisini korumak maksadıyla havaya bir el ateş açtı. Kalabalık bu sırada görevlimizin elindeki silahı almaya çalıştığı esnada silah ateş alınca bir şahıs başından yaralandı. Şahıs önce Uşak Devlet Hastanesi’ne ardından da İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Gruba müdahale eden bir personelimizin burnu ile sağ el parmağı kırıldı, iki personelimiz hafif yaralandı. Olaya karışan 3 kişi gözaltına alındı. Diğer firari şahısları yakalama çalışmaları devam ediyor.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: