Uşak Heyetinden Milletvekili Şahin'e El Dokuması Kilim

Genel seçimlerin ardından beraberindeki heyet ile Uşak'a giden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'e AK...

Genel seçimlerin ardından beraberindeki heyet ile Uşak'a giden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin'e AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay iade-i ziyarette bulundu.

Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Uşak Milletvekili Mehmet Altay, AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Gün ile il ve ilçe yönetim kurulu üyelerini İnegöl'de ağırladı. Uşak heyetine İnegöl köftesi ikram edildi. Milletvekili Mehmet Altay, 12 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından, yaklaşık bir yıl önce Uşak'a gelen Milletvekili Hüseyin Şahin'e iade-i ziyarette bulunduklarını belirterek, "O gün Milletvekili Hüseyin Şahin, 'Siyasette makamlarda her şey geçici, kalıcı olan dostluklardır' demişti. Biz de kendileriyle güzel dostluklar kurduk. Bu dostlukların daha da ilerlemesi için ziyarete geldik. Uşaklılar olarak İnegöl'ü çok seviyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

İnegöl'ün il olma konusunun medyada da yer bulduğuna işaret eden Milletvekili Altay, "Biz bu tartışmada İnegöl'ün il olmasını makul gören taraftayız. İnegöl'ün bu gelişmişliği ile il olması konusunda haklı olduğuna inanıyoruz. İnşallah bu talepler karşılıksız kalmaz" diyerek, Uşak'ın coğrafi, sosyo ekonomik ve kültürel konuları ile ilgili bilgiler verdi.

Şahin ise, Uşak Milletvekili Mehmet Altay ve Uşak il teşkilatını İnegöl'de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Benim siyaset yaparken bir anlayışım var. Siyasetin sermayesi insan, ama karı dostluklardır. Geçen yıl ramazan ayında yapılan ev sahipliğinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. Bugün de bizim davetimize icabet ettiğiniz için çok mutluyuz. Görevler geçicidir. AK Parti kendini sürekli yenileyen bir teşkilattır. Biz de yerimizi genç arkadaşlarımıza bırakacağız. Ama dostluklarımız baki kalacak. Bu dostluk ilişkilerimizin artarak devam etmesini diliyorum. İnsanların birbirine aktaracakları, anlatacakları çok şey olduğunu düşünüyorum. İnşallah gelecekte daha güzel şeyleri hep beraber yapacağız. Başbakanımızın bize gösterdiği yolda, çizdiği istikamette, çizgimizden sapmadan hep beraber siyaset yapacağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Uşak Milletvekili Mehmet Altan tarafından Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl heyetine Uşak yöresine ait el dokuması kilim ile tarhana hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz