Uşak Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Atlı:"Yapımı Tamamlanan Yeni Hastane Binası 25 Şubat'tahizmete Girecek, Taşınma Işlemleri Sırasında Sağlıkhizmetlerinde Aksama Olmayacak"

Uşak Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yalçın Atlı, yapımı tamamlanan yeni Uşak Devlet Hastanesi binasının, 25 Şubat Pazartesi günü hizmete gireceğini,

Uşak Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Yalçın Atlı, yapımı tamamlanan yeni Uşak Devlet Hastanesi binasının, 25 Şubat Pazartesi günü hizmete gireceğini, taşınma işlemleri nedeniyle hizmette aksama yaşanmayacağını bildirdi.

Atlı, hastane binasında düzenlediği basın toplantısında, Uşak Devlet Hastanesi için Nuri Şeker Uşak Şeker Fabrikası yakınında yapılan yeni binasına taşınma işlemlerinin hızla sürdüğünü belirtti.

Mevcut binanın da sağlık alanında değerlendirilmeye devam edileceğini ifade eden Atlı, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Yapımı tamamlanan yeni hastane binası 25 Şubat'ta hizmete girecek, taşınma işlemleri sırasında sağlık hizmetlerinde aksama olmayacak. Ulubey yolu üzerindeki fizik tedavi ünitesini şu anki binamıza taşıyacağız. Ruh hastalıkları ünitemiz burada kalacak. Bir müddet sonra kadın doğum ünitemizi yeni binaya taşıyacağız ve o binaya halk sağlığı ile sağlık müdürlüğü taşınacak. Elimizdeki fiziki alanları en verimli şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Uşak Devlet Hastanesi, Uşak ve çevre illerin ilçelerinden gelen 560 bin kişiye hizmet veriyor. Bu özelliği ile bir bölge hastanesi konumunda. Hastanemizde kalp ve damar cerrahisi ünitesi açmak için de çalışma başlattık"

Muhabir: Soner Kılınç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: