Uşak Üniversitesi 8. Bahar Şenlikleri

Uşak Üniversitesi 8. Bahar Şenlikleri başladı.

Uşak Üniversitesi 8. Bahar Şenlikleri başladı.

Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini söyledi.

Ülkede birlik ve beraberliğin sağlanmasının önündeki engellerin teker teker ortadan kaldırıldığını belirten Çelik, çözüm sürecinin başarıya ulaşacağına inandığını söyledi.

Türkiye'nin hak ettiği gelişmişlik seviyesinde olmadığını iddia eden Çelik, "Türkiye'nin gelişmesinin önündeki en büyük engel aşılmak üzere. Çözüm süreci ile kardeşlik hukuku inşa edilecek ve ülkemiz dahada gelişecek. 1970 -1980'li yılları hatırlayın. Ülkemiz sağcı, solcu kavramlarıyla adeta bölünmüştü. Şimdi bütün bu tartışmalardan uzak çağdaş Türkiye'yi oluşturmanın çabası içindeyiz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından Ahmet Yesevi Üniversitesi Türk Dünyası Folklor Grubu gösteri sundu. Davetliler şenlik alanındaki stantları gezdi.

Törene, Vali Mehmet Ufuk Erden, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Yusuf Tekin, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Fuat Kömürcü ile davetliler katıldı.

Muhabir: Soner Kılınç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: