Uşak Üniversitesi Basketbol Takımı Lige Galibiyetle Başladı

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden, Uşak Üniversitesi sezonun ilk maçında Yeşil Giresun’u 90-85 mağlup...

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden, Uşak Üniversitesi sezonun ilk maçında Yeşil Giresun’u 90-85 mağlup etti.

Atatürk Spor Salonu’nda Mackolik.com Uşak Üniversitesi ile Yeşil Giresun arasında oynanan maça taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Çekişmeli geçen ilk periyodu ev sahibi Uşak ekibi 22-19 önde tamamladı. İkinci periyoda art arda bulduğu sayılarla başlayan Uşak Üniversitesi farkı bir anda 10 sayıya kadar yükseltti ve devre 52-40 Mackolik.com Uşak Üniversitesi’nin üstünlüğü ile sona erdi. Üçüncü periyotta seyircisinin desteğini de arkasına alan ev sahibi ekip aradaki farkı 19 sayıya kadar çıkarttı ve üçüncü periyot 69-50 tamamlandı. Son çeyrekte bulduğu üçlüklerle aradaki farkı kapatan Yeşil Giresun son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmadı. Ancak Mackolik.com Uşak Üniversitesi sahadan 90-85 galip ayrıldı.

Reklam
Reklam

Sezonun ilk maçını Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden ve eşi Yeşim Erden de izledi. Lige galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını kaydeden Antrenör Ozan Burkaz ise taraftarlara takıma verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: