Uşak Üniversitesinde Beko Basketbol Ligi Sevinci

Türkiye Basketbol İkinci Ligi play-off yarı final serisinde, Akhisar Belediyespor'u eleyerek Beko Basketbol Ligi'ne yükselen mackolik.com Uşak Üniversitesi basketbolcuları, coşkularını

Türkiye Basketbol İkinci Ligi play-off yarı final serisinde, Akhisar Belediyespor'u eleyerek Beko Basketbol Ligi'ne yükselen mackolik.com Uşak Üniversitesi basketbolcuları, coşkularını kendilerini desteklemeye gelen taraftarıyla paylaştı.

Akhisar'da oynanan serinin ikinci maçını galip tamamlayan Uşak temsilcisi, müsabaka sonunda büyük sevinç yaşadı. Basketbolcular ve teknik heyet, Beko Basketbol Ligi'ne yükselme coşkusunu taraftarıyla kutladı.

Oyuncularla galibiyet sevinci yaşayan mackolik.com Uşak Üniversitesi Kulübü Başkanı Mustafa Kuvvet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sekiz yıl sonra istediğimiz yerdeyiz, teknik heyet ve oyuncularımı yürekten kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

mackolik.com Uşak Üniversitesi Antrenörü Ozan Bulkaz ise Akhisar Beldiyespor'u iki maçta da yenerek zorlu sezonu mutlu bir şekilde tamamladıklarını belirtti ve oyuncularını tebrik etti.

Muhabir: Ekip

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: