Uşak Valiliği 2012 Dördüncü Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Uşak Valiliği 2012 yılı 4.dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Mehmet Ufuk Erden, başkanlığında yapıldı....

Uşak Valiliği 2012 yılı 4.dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Mehmet Ufuk Erden, başkanlığında yapıldı. Yatırımcı kamu kuruluşlarının ildeki projeleri hakkında bilgi almak, kurumlar arası koordinasyonu sağlamak ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla yapılan Koordinasyon toplantısında 2012 üçüncü koordinasyon dönemi yatırımları değerlendirildi.

Öz Merkez'deki Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Mehmet Ufuk Erden, bazı kurumların bölge müdürleri daire müdürleri, ilçe kaymakamları, belediye başkan yardımcıları ve ilgililer katıldı. Koordinasyon kurulu toplantısına Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Dilek Akagün Yılmaz da izledi. Kurul toplantısında Kurban Bayramı’nda alınacak tedbirler de ele alındı.

Reklam
Reklam

2012 yılı üçüncü dönem yatırım izleme raporlarına göre kurumların programında toplam bin 337 proje bulunduğunu ve bu projelerin toplam bedelinin bir milyar 362 milyon 571 bin TL olduğunu belirten Vali Mehmet Ufuk Erden, projeler için 2012 yılı ödeneğinin 146 milyon 905 bin TL olduğunu ifade etti. Projeler için önceki yıllar harcamasının 490 milyon 172 bin TL olduğunu da kaydeden Vali Mehmet Ufuk Erden, "Yatırımcı kuruluşlarımızın bin 230 projeden 644'ü tamamlanmış, 535'i devam etmekte olup 24 proje ihale aşamasında, 27 projeye de henüz başlanmamıştır. 2012 yılı üçüncü dönem sonu itibariyle il genelindeki yatırımlar için yatırımcı kuruluşlarımız 60 milyon 364 bin TL, belediyelerimizin projeleri için ise 17 milyon 96 bin TL olmak üzere toplam 77 milyon 460 bin TL harcama gerçekleştirilmiştir. Yatırımcı kuruluşlarımızın yürüttüğü projelerde yüzde 41 nakdi gerçekleşmeye karşılık yüzde 50’lik fiziki gerçekleşme sağlanmıştır. Belediyelerimizin projelerinde ise yüzde 29 nakdi, yüzde 43 fiziki gerçekleşme sağlandı” dedi.

Reklam
Reklam

2012 yılı dördüncü koordinasyon kurulu toplantısı daha sonra kurumların bölge müdürleri ile Uşak'taki daire müdürlerinin 2012 yılı üçüncü dönem projeleri hakkında bilgi vermesi ile devam etti. İlk olarak sözü Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan alırken, kadın sığınma evi ile ilgili koordinasyon üyelerine detaylı bilgiler verdi. Kurul toplantısını izleyen Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve Dilek Akagün Yılmaz da kurumlara vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: