Uşak Valisi Çakacak: "Karahallı Spor Salonu 2013'de Tamamlanacak"

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Karahallı ilçesinde yapımı süren 250 kişilik spor salonunun 2013'de tamamlanacağını söyledi.

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Karahallı ilçesinde yapımı süren 250 kişilik spor salonunun 2013'de tamamlanacağını söyledi.

Vali Çakacak, Karahallı ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından yapılan salonun inşaatında incelemelerde bulundu. Uşak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Ecemiş'ten inşaatla ilgili bilgi alan Çakacak, tesisin 2013 yılında tamamlanacağını belirtti.

"Her İlçeye Bir Spor Salonu" parolasıyla sürdürdükleri çalışmalara dair bilgi veren Çakacak, "İl Özel İdaremiz tarafından vatandaşlarımızın faydalanabileceği çok amaçlı spor salonları inşaatlarına başladık. Karahallı'da 930 bin liraya ihale edilen projenin inşaatında yüzde 25'lik bir fiziki gerçekleşme sağlanmış durumda. 2013 yılının ilk yarısında açmayı planladığımız spor salonu ile ilçemizde büyük bir eksiklik giderilmiş olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: