Uşak Valisi Çakacak'tan Başarılı Sporculara Hediye

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde koruma altında bulanan ve Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda dereceye giren

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Uşak Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde koruma altında bulanan ve Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) tarafından 25-27 Mayıs tarihleri arasında Çorum'da düzenlenen Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda dereceye giren Uşaklı öğrenciler için valilik makamında tören düzenlendi.

Vali Çakacak, Uşak Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde bakım ve koruma altında bulunan ve 20-100 metre Türkiye Şampiyonu Hülya Şahin, 15-400 metre Türkiye ikincisi Avike Çalışır, 22-200 metre Türkiye üçüncüsü Sevgi Yalama'ya çeşitli hediyeler verdi.

Reklam
Reklam

Törende 12-15 Haziran tarihleri arasında Karabük'ün Ovacık ilçesinde yapılan Minikler Türkiye Şampiyonası'nda uzun atlama kategorisinde 2.10 santim ile Türkiye birincisi olan ve Uşak Erkek Yetiştirme Yurdu'nda kalan Can Gezersoy da hediye aldı.

Muhabir: Yakup Onur Türk / Efsun Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: