Uşak Valisi Erden, AK Parti Ve CHP Il Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, AK Parti ve CHP İl teşkilatlarını ziyaret etti.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, AK Parti ve CHP İl teşkilatlarını ziyaret etti.

İlk olarak AK Parti İl Başkanlığı binasına giden Vali Erden, AK Parti Milletvekilleri İsmail Güneş, Mehmet Altay, İl Başkanı Mehmet Gün ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet Nacar'la bir araya geldi.

Vali Erden, Uşak'ın zengin bir geçmişe sahip olduğunu, ilin ekonomik, tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtmak istediklerini söyledi.

Kente hizmet etmek için kentin tüm aktörleriyle işbirliği içerisinde olacaklarını söyleyen Erden, "İlimizi bulunduğu noktadan daha ileri götürmek için hep birlikte el ele vereceğiz. Bugün iktidar ve ana muhalefet partilerimizin il teşkilatlarına iadeyi ziyarette bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte birlik beraberlik içerisinde sorunlara çözüm bulmaya çalışacağız. Hedefimiz ilimizi daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanı Mehmet Gün ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, hükümetin kente yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Basına kapalı olarak devam eden ziyaretin ardından CHP İl Başkanlığı'na giden Erden, İl Başkanı Bülent Horasan ve parti yöneticileriyle sohbet etti.

Muhabir: Soner Kılınç / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: