Uşak Valisi Erden: "İlimizde Tarımın Gelişmesi Öncelikli Hedeflerimiz Arasında"

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, "İlimizde tarımın gelişmesi öncelikli hedeflerimiz arasında" dedi.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, "İlimizde tarımın gelişmesi öncelikli hedeflerimiz arasında" dedi.

Uşak Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Zafer Arpacı'yı ziyaret eden Vali Erden, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şeker pancarı üretiminin Uşak için çok önemli bir gelir kaynağı olduğunu dile getiren Erden, Türkiye'nin ilk şeker fabrikasının kente kurulduğunu anımsattı.

Kooperatifin depo ve satış mağazasını gezen Vali Erden daha sonra Uşak Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Uşak Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Vali Ufuk Erden, ziyarette yaptığı konuşmada, tarım sektörünün sorunlarını tespit etmek için sektör temsilcileri ile görüştüklerini dile getirerek, "Modern tarım yöntemleri ile verimliliği artırmak ve çiftçinin daha fazla gelir etmesini sağlamak gerekli. İlimizde tarımın gelişmesi öncelikli hedeflerimiz arasında" diye konuştu.

Muhabir: Soner Kılınç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: