Uşak Valisi Erden: "Nitelikli Elaman Yetiştirilmesindemeslek Liseleri Çok Önemli"

Uşak Vali Mehmet Ufuk Erden, "Nitelikli elaman yetiştirilmesinde meslek liseleri çok önemli" dedi.

Uşak Vali Mehmet Ufuk Erden, "Nitelikli elaman yetiştirilmesinde meslek liseleri çok önemli" dedi.

Erden, Uşak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Okulun bilişim teknolojileri, metal teknolojisi, ahşap teknolojisi ve motorlu araçlar teknolojisi atölyelerini gezen Erden, şunları kaydetti:

"Nitelikli elaman yetiştirilmesinde meslek liseleri çok önemli. Ülkemizin gelişmesindeki en büyük sermaye genç nüfusumuzun olmasıdır. Ancak gençlerimizin iyi yetişmeleri ve iyi eğitim almaları geleceğimiz için çok önemlidir. Eğitim kurumlarımızın gelişen teknolojiye ayak uydurmaları ve eğitimlerini bu doğrultuda vermeleri, öğrencilerimizin meslek yaşantılarına önemli katkılar sağlayacaktır. Bunu gerçekleştirebilmek içinde çok çalışmamız ve dünyadaki mesleki anlamdaki gelişmeleri takip etmemiz gerekmektedir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Soner Kılınç / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: