Uşak Valisi Erden'in Eşi "farkındalık" Semineri Verdi

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden'in eşi Kişisel Gelişim Uzmanı Yeşim Erden, Eşme'de "Farkındalık" konulu seminer verdi.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden'in eşi Kişisel Gelişim Uzmanı Yeşim Erden, Eşme'de "Farkındalık" konulu seminer verdi.

Erden, Eşme Kültür Merkezi'nde lise öğrencilerine yönelik düzenlenen seminerde, hayata selamla başlamanın mutluluğa giden yolda önemli bir adım olduğunu ifade etti.

Yaşanmış olaylardan kesitler vererek sunduğu programda öğrencilerin elindekilerin değerini bilmesinin önemine işaret eden Erden, zamanın ve imkanların çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

Hedefsiz başarılı olunamayacağını vurgulayan Erden, öğrencilerin, yolun başında temel prensiplere sahip olmalarının hayatı dolu dolu yaşamalarının ve zamanı çok iyi değerlendirmelerinin önem taşıdığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Seminere, Eşme Kaymakamı Türker Çağatay Halim, Eşme Belediye Başkanı Ahmet Yıldırım, Eşme Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Harun Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kocakalay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Ertem, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Muhabir: Ahmet Kılıç / Zeynep Hoşgörür

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: