Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden Okulları Ziyaret Etti

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden eğitim öğretimde kaliteyi artırmak istediklerini söyledi.

Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden eğitim öğretimde kaliteyi artırmak istediklerini söyledi.

Uşak Lisesi, Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Besim Atalay İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Erden, gazetecilere yaptığı açıklamada, okulların binalarının ve araç gereçleri yönünden dört dörtlük olmasını istediklerini, bununla birlikte eğitim ve öğretim kalitesinin de kendilerini yakından ilgilendirdiğini kaydetti.

Erden, Türkiye'nin en büyük gücünün genç nüfus olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Genç nüfusumuz ne kadar iyi yetişirse, ne kadar iyi eğitim alırsa ülkemizin geleceği de o kadar güçlü olacaktır. Bu konuda eğitimcilerimize büyük görev düşüyor, gençlerimiz de bu okul sıralarını çok iyi değerlendirmeli, geleceğe öğretmenlerinin önderliğinde hazırlanmalıdırlar. Okullarımızın başarıda tatlı bir rekabet halinde olmalarını arzu ediyoruz. Gurur duyacağımız bir nesil yetiştirmek öğretmenlerimizin elindedir. Bilimle, sanatla donanmış Türk gençliğine güveniyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Soner Kılınç / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: