Uşak’ın Gururu Yatırımlarına Devam Ediyor

Keyifli yolculukların keyfini her geçen gün artıran Anadolu Ulaşım, yatırımlarına devam ediyor.Sektörde yaptığı yatırımlarla “Yeniliklerin...

Keyifli yolculukların keyfini her geçen gün artıran Anadolu Ulaşım, yatırımlarına devam ediyor.

Sektörde yaptığı yatırımlarla “Yeniliklerin öncüsü” olarak tanımlanan, “Koşulsuz Konuk Memnuniyeti” ilkesinden taviz vermeyen Anadolu Ulaşım, yaptığı her yeni yatırımla da bu anlayışı ispatlama çabasını sürdürüyor. Bu doğrultuda, yeni bir yatırım gerçekleştiren Anadolu Ulaşım, 2013 model 5 adet servis aracı ve 2 adet hizmet aracı ile toplam 7 araç satın alarak konuk memnuniyetine verdiği önemin istikrarını ortaya koyuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Mola önünde gerçekleştirilen araç teslim töreninde, Anadolu Ulaşım adına Genel Müdür Yardımcısı Sayın Melih Akman ve Çadaş Otomotiv Genel Müdürü Hatice Turan ve Murat Duymuş yer aldı.

Konuyla ilgili Anadolu Ulaşım Genel Müdür Yardımcısı Sayın Melih Akman, “2013 yılında 10 milyon Euro yatırım öngörmüş ve Şubat ayında 2,5 milyonluk araç yatırımı yapmıştık. Yatırımlarımızın devamı niteliğindeki toplam 500 bin TL’lik servis yatırımımızı da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Halkımızın yolculuklarda yaşadığı keyfi şehir içinde de sürdürebilmek amacıyla servis araçlarımızı yeniledik. Uşak’tan çıkan ve hemşerilerimizin desteği ile büyüyen Anadolu Ulaşım, her yeni yatırımın önceliğini de hemşerilerine sunmaktadır. Uşak’ta, iki yılda servis araçları ile 1 milyon 277 bin kilometre yol yaptıklarını ifade eden Anadolu Ulaşım Genel Müdür Yardımcısı Melih Akman, sözlerine şu cümlelerle devam etti: “Uşak kentimize daha iyi servis hizmeti verebilmek amacıyla 5 adet servis aracımızı yeniledik. Uşak merkez ilçede, haftada 7 gün 24 saat, 8 adet servis aracı, 24 servis kaptanı ve bir de servis operasyon merkezi ile konuklarına aralıksız hizmet vermektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Araç teslim töreninin ardından kısa bir konuşma yapan Çağdaş Otomotiv Servis Müdürü Murat Duymuş’da, “Kentimizin, lider kuruluşu ulusaldaki yerli markası Anadolu Ulaşım’ın yenilikçi anlayışı ve kurumsal hizmet standardını takdir ile karşılıyoruz. Aynı anlayış ile çözüm ortaklığı yaptığımız Anadolu Ulaşım’ın grubumuzu tercih etmesindeki en önemli etken kendilerine zamanında, doğru ve kaliteli teknik servis desteğidir. İş prensiplerine kurumsal çizgisinden çıkmadan devam eden grubumuz, Anadolu’nun ilk doğuş yıllarıda bizi tercih etmesinden ve 1. Yılında da yine markamızı seçmesinden büyük onur duyuyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: