Uşak'ta 12.12.2012'in Ilk Bebekleri Elif Ve Osman Eren

12.12.2012 çılgınlığı, doğumlarda da kendini gösterdi. Uşak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde, 12 Aralık 2012...

12.12.2012 çılgınlığı, doğumlarda da kendini gösterdi. Uşak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde, 12 Aralık 2012 saat 12.12'de normal ve sezaryanla olmak üzere bir kız ve bir erkek çocuk dünyaya geldi. Osman Eren Alkan ve Elif Aksoy bebeklerin aileleri, böyle bir günde çocuk sahibi olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Alime ile Serdar Alkan 4 kg. doğan bebeği Osman Eren, prematüre yoğun bakım servisine alındı. Anne Alime Alkan, “Sürpriz oldu. Zaten doktorumuz daha önce bize söylediğinde çok şaşırmıştım. Çok mutluyum, bebeğim normal sürecinde doğdu. Ben zaten rüyamda, bugün dünyaya geleceğini görmüştüm. İki kızımız var, babaannesi çok istemişti oğlan olmasını.” diyerek ağladı.

Reklam
Reklam

Dünyaya 3,30 kg.olarak gelen Elif'in babası Ali Aksoy ise, “Annesi doğumhaneden çıkacak, odasına gidecek. Kızımı hemşire ablaları hazırlıyor, birazdan annesinin yanına götürecekler. Böyle bir günde ve tarihte doğan kızımın çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsin.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: