Uşak’ta 24 Çift Nikah 12.12.2012’yi Seçti

Uşak’ta bu yüz yılın son şanslı günü olan 12.12.12 tarihini değerlendirmek için bekleyen 24 çift...

Uşak’ta bu yüz yılın son şanslı günü olan 12.12.12 tarihini değerlendirmek için bekleyen 24 çift dünya evine girdi.

Uşak Belediyesi Evlendirme Memurluğu yüz yılın son şanslı günü olan 12.12.2012’yi fırsata çevirmek isteyen 24 çiftçin evlenmek için randevu aldı. Dünya genelinde olduğu gibi Uşak’ta da bu yüzyılın son şanslı gününün kendilerine uğur getireceğine inanan çiftler evlilik için belediye evlendirme memurluğuna akın etti. Evlenmek için bugünü seçen 24 çiftin nikahını Belediye Başkanı Ali Erdoğan kıydı. 12.12.2012 saat 12.12’de nikah için evlendirme memurluğuna gelen Mevlüt Özalp ile Şirin Özalp çiftti nikahlarının özel bir günde olması için bugünü seçtiklerini ifade etiler. Çiftçin nikahını kıyan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, damada mutlu olmanın formülünü anlatıp evlilik cüzdanını gelin Şirin Özalp’e verdi.

Reklam
Reklam

Başkan Erdoğan, nikah sonrası damat Mevlüt Özalp’e hitaben, “ Evlilik kültürümüzde önemli bir müessese. Gençlerimizin mutlu yuvalar kurmasını hepimiz arzu ediyoruz. Evlilikte mutlu olmak için kızgın olduğunda hanımın bir şey söylerse tamam demelisin. Sevinçli olduğunda da tamam hanım demelisin. Bunu başarabilirsen mutluluğu yakalarsın” diyerek esprili tavsiyelerde bulundu.

Evlenmek için bugünü seçen Özalp çiftçi ise “2012 yılında tanıştık ve evlenmeye karar verdik. Nikahımızın özel bir günde olmasını arzu ettiğimiz için bugünü seçtik. Çok mutluyuz. Bu mutlu günümüzde nikahımızı kıyan Belediye Başkanı Ali Erdoğan’a teşekkür ediyoruz. Evlenmek için bugünü seçen diğer çiftlere de mutluluklar diliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: