Uşak’ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Etkinlikleri

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut bir grup öğretmenle birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları...

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut bir grup öğretmenle birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Vali Mehmet Ufuk Erden’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu belirterek tüm öğretmenlerin günlerini kutlayarak öğretmenlerin fedakarca, cefakarca çalışan, ülkenin geleceği ve yeni neslin yetiştirilmesi adına, en önemli görevi ifa ettiğini kaydetti.

Öğretmenlerin Türkiye’nin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasını ve uluslararası camiada saygın bir ülke haline gelmesi için görev yapacak nesillerin yetişmesinde sevgi, şefkat ve fedakarlık göstererek önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Vali Mehmet Ufuk Erden, “Bu fedakarlık ve özverisinden dolayı toplumda saygınlık gören tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutlarım “ dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretin ardından Vali Mehmet Ufuk Erden öğretmenlerle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: