Uşak'ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri

Uşak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle engellilere karanfil...

Uşak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle engellilere karanfil dağıttı.

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kalan engellilerle birlikte Atatürk anıtına çelenk koydu. Çelenk koyma töreninin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürü Alper Sezer ve Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kalan engelliler Vali Vekili Nadi Kılıçarslan'ı ziyaret etti. Vali Vekili Naci Kılıçarslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek engellilerin sorunlarına karşı toplumun duyarlı olmasının önemine değindi.

Reklam
Reklam

Ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan Aile ve Sosyal Politikalar Uşak İl Müdürü Alper Sezer, engellilerin sosyal hayata katılımını sağlamak için yürüttükleri çalışmaları anlattı. Engellilerin sorunlarına karşı herkesin duyarlı olmasını gerektiğini de belirten Sezer, “Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Bu açıdan herkes engellilerin sorunlarına karşı duyarlı olmalı ve engelli haklarının korunmasına özen göstermelidir. Engellilerin topluma kazandırılması için sadece bizim yaptığımız çalışmalar yeterli olmayabilir. Sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleri bu çalışmalara destek olmalı” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: